PRESSO L'ASSOCIAZIONE SARDA, IL 17 DICEMBRE A BARCELLONA, LA PROIEZIONE DEL DOCUMENTARIO "IN ALTO MARE" DI GABRIELE MELONI E MARCO SPANU


Català

L’Associació de Sards a Catalunya es complau convidar-vos al tradiccional Brindis de Nadal, el dia 17 de Desembre a partir de les 20h. En l’ocasió, serà projectat el documental “In Alto Mare”, de Gabriele Meloni i Marco Spanu.
El documental In Alto Mare (‘mar endins’) és una odissea íntima i quotidiana, el relat d’una aventura que té com protagonistes quatre nois amb autisme que, juntament amb els seus familiars, fan un creuer per la Mediterrània. Realitzat per les associacions InMediAzione i Diversament Onlus de Càller (Sardenya), el documental no està dirigit només a les famílies que tenen fills amb autisme o Asperger, que per descomptat poden comprendre aquest tipus de situacions millor que unes altres, sinó que aspira a conquistar un públic més vast, variat i internacional.
Per a més informacions, consultin la pàgina web: http://www.inaltomare.org

Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *